Q&A (vprašanja in odgovori)

Kakšne vrste fotografije ponujate?
  • Ponujamo široko paleto fotografij, vključno s poročno, družinsko, portretno, boudoir, produktno, poslovno in prav tako fotografiranje dogodkov. Vsekakor pa se lahko prilagodimo posebnim željam in zahtevam strank.

Kako poteka proces naročila fotografiranja?
  • Začetek procesa vključuje posvetovanje s stranko, da določimo želje in potrebe. Nato se dogovorimo za datum in lokacijo fotografiranja ter določimo podrobnosti, kot so cena in pogoji plačila.

Kakšne so vase cene?
  • Cene se razlikujejo glede na vrsto fotografiranja, trajanje, lokacijo in dodatne storitve. Vse cene so objavljene na spletni strani v zavihku paketi in ceniki. V kolikor pa imate posebne želje, pa se za natančno ponudbo obrnite na nas, da vam pripravimo individualno ponudbo, prilagojeno vašim potrebam.

Ali nudite tudi storitev retuširanja fotografij?
  • Da, nudimo tudi storitve retuširanja fotografij po potrebi. To vključuje popravke barv, odstranjevanje neželenih elementov in druga prilagajanja za dosego najboljšega rezultata.


Kako dolgo traja, da prejmemo fotografije po končanem fotografiranju?
  • Čas obdelave fotografij je odvisen od obsega fotografiranja in dela, ki je potreben za njihovo obdelavo. Običajno strankam predstavimo končne fotografije v roku od nekaj dni po fotografiranju, pri bolj obsežnih fotografiranjih in naročeni fotoknjigi pa do nekaj tednov po fotografiranju. Vedno pa se potrudimo fotografije dostaviti čim prej, saj vemo, da ste nestrpni in jih komaj čakate :)


Kako rezerviram termin za fotografiranje?
  • Termin za fotografiranje lahko rezervirate tako, da nas kontaktirate preko telefonae-pošte ali spletnega obrazca. Priporočljivo je, da rezervirate datum čim prej, da zagotovite razpoložljivost termina.

Ali je možno naročiti tiskane kopije fotografij?
  • Da, po potrebi lahko uredimo tudi tiskane kopije fotografij. Lahko vam svetujemo glede izbire vrste tiskanja in formata, da dobite želeni končni izdelek.


Ali lahko organizirate fotografiranje na lokaciji izven vašega studia?
  • Seveda, lahko organiziramo fotografiranje na lokaciji po vaši izbiri. Prilagodimo se vašim željam in potrebam glede lokacije fotografiranja.


Kakšna je vaša politika glede odpovedi termina?
  • Politike odpovedi se lahko razlikujejo glede na vrsto dogodka in posebnosti naročila. Pri odpovedi prosimo, da nas čim prej obvestite, da lahko ustrezno uredimo situacijo.


Search