O MENI - BORUT

Kdo sem?

Živjo, Borut tukaj. Sem portretni fotograf, ki nosi v sebi več kot desetletje izkušenj, preživetih v nenehnem raziskovanju in izpopolnjevanju. Moja zgodba se je začela že v osnovni šoli, ko sem prvič stopil v čarobni svet temnice in začutil, kako se rojeva slika iz trenutka v trenutek. Desetletje resnega dela v profesionalni fotografiji me je popeljalo skozi številne izzive in osvetlilo pot, ki sem jo ubiral.

Vsak portret, vsaka slika, ki sem jo ustvaril, je zame več kot le kompozicija in svetloba. Je zgodba. Zgodba o človeku, ki stoji pred objektivom, o trenutku, ki ga želim večno ohraniti. Moj trud, moje srce in moje desetletje predanosti so se prelili v vsako fotografijo, ki nosi moj podpis.

Skrbno spremljam detajle in ujamem esenco vsakega trenutka, kar mi je prineslo spoštovanje med strankami in kolegi. Sem samosvoj, a vseeno cenim sodelovanje v skupini, kjer lahko izmenjujemo ideje in si medsebojno pomagamo pri ustvarjanju izjemnih podob. Moja strast do portretnega in družinskega fotografiranja je izoblikovala moj slog in mi prinesla obsežno znanje na tem področju. Poleg tega sem se preizkusil tudi v boudoir fotografiji, kjer z veliko ljubeznijo ustvarjam intimne podobe, igram s svetlobo in sencami ter ustvarjam vzdušje, ki odseva lepoto in čutnost. Prav tako sem se posvetil poročni fotografiji, zajemanju verskih obredov in dokumentiranju raznolikih dogodkov.

Velik del mojega ustvarjanja se odvija v studijskem okolju, kjer lahko s svojo kreativnostjo in tehničnim znanjem ustvarim čudovite podobe. Moja ljubezen do družinske fotografije je izjemno globoka, saj sem tudi sam del družine, obkrožen z dvema čudovitima deklicama, ki mi vsak dan prinašata navdih in neskončno ljubezen.
O MENI - tanja

Kdo sem pa jaz?

To se tudi jaz sprašujem vsak dan - drugače sem pa Tanja. Po Borutovih besedah: dežurni zavračalec dobrih idej. Perfekcionistka z rahlim smislom za oblikovanje, ki skrbi za estetiko studia (modra tla niso bila moja ideja!), nabavo, marketing, kavo, čokoladice, malenkosti za otročke, postavitev scen za fotografiranje, spletno stran, naročila in ostalo kramo, ki je potrebna za vodenje biznisa. Skratka deklica za vse in hkrati teta iz ozadja. 

V prostem času težim Borutu kaj vse "ne štima" in kaj bi potrebovalo dodelavo in izpopolnitev, konstantno razvijam ideje in hočem več...drugače pa precej  nežna in romantična duša, ki uživa v ustvarjalnosti in opazovanju čutnih trenutkov, ki se odvijajo pred objektivom.

Jaz sem tista, ki vas toplo sprejme v studio in doda tisto malo ženstvene nežnosti v okolje. Jaz sem tista, ki vas bo med fotografiranjem usmerjala in bodrila, vam dvigovala samozavest, brisala strah in višala samopodobo. Sočasno bom seveda premikala luči in Borutu igrala statista ter regulirala svetlobo, ker kot že omenjeno - deklica za vse. 

Skratka: komaj čakam, da se vidimo, popijemo kavo, pokramljamo in skupaj ustvarimo neprecenljive ter nepozabne trenutke.

PS: če me pri fotografiranju ne želite imeti zraven ne bom užaljena, bom relativno tiho počakala pred vrati. 
Search